Tradicija, pateikti žemės riešutėlių prie alaus, gyva daugelyje Europos valstybių. Tačiau maisto gurmanai visada pataria tokių riešutų nevalgyti, esą tai labai nehigieniška. Visų pirma, lankytojai į riešutus kaišo pirštus, o barmenai likučius suberia jau į kito svečio lėkštutę ar dubenėlį. Galvojate, kad tai blogiausia, kas gali nutikti?
Vilnietis Benas nevartok.lt atsiuntęs nuotrauką sako: „gal kokiam Balbieriškio bare ir galėčiau tikėtis negero siurprizo gavęs riešutėlių prie alaus. Bet šį kart siurprizas laukė sostinės centre esančioje kavinėje. Tarp riešutų jau gulėjo mirusi kandis, o kita – laiminga ropojo. Šią įspūdingą nuotrauką pasiliksiu savo archyve ateitiems kartoms parodyti. Nerašysiu to baro pavadinimo dėl vienos priežasties, kad barmenas į alų kitą kartą neprispjautų“, – nevartok.lt pasakojo optimizmo nepraradęs Benas, raginantis vengti riešutėlių prie alaus.
Dėkojame Benui už informaciją ir nuotrauką.
Nereikia Zeminti Balbieriskio cia geras sviezias alus ir skanus uzkandziai be KANDZIU savo vilniaus skylese sedekit ir kandis valgykit
ne kandys baisiausi, o ju mazieji kandziukai (viksriukai) riesutuose, kuriuos dar mazus sunku iziuret. o del spjuvio i alu tai nesuprantu… negi vel grisi i ta bara, kur siurprizus patiekia? 😀