Yra dar tokių kavinių Lietuvos žemelėj: riešutai su kandimis prie alaus

Tradicija, pateikti žemės riešutėlių prie alaus, gyva daugelyje Europos valstybių. Tačiau maisto gurmanai visada pataria tokių riešutų nevalgyti, esą tai labai nehigieniška. Visų pirma, lankytojai į riešutus kaišo pirštus, o barmenai likučius suberia jau į kito svečio lėkštutę ar dubenėlį. Galvojate, kad tai blogiausia, kas gali nutikti?

Vilnietis Benas nevartok.lt atsiuntęs nuotrauką sako: „gal kokiam Balbieriškio bare ir galėčiau tikėtis negero siurprizo gavęs riešutėlių prie alaus. Bet šį kart siurprizas laukė sostinės centre esančioje kavinėje. Tarp riešutų jau gulėjo mirusi kandis, o kita – laiminga ropojo. Šią įspūdingą nuotrauką pasiliksiu savo archyve ateitiems kartoms parodyti. Nerašysiu to baro pavadinimo dėl vienos priežasties, kad barmenas į alų kitą kartą neprispjautų“, – nevartok.lt pasakojo optimizmo nepraradęs Benas, raginantis vengti riešutėlių prie alaus.

Dėkojame Benui už informaciją ir nuotrauką.

Kategorija: Maisto produktai | Žymės: , , , ,

Komentarai (2)

  1. balbieriskis:

    Nereikia Zeminti Balbieriskio cia geras sviezias alus ir skanus uzkandziai be KANDZIU savo vilniaus skylese sedekit ir kandis valgykit

  2. lulu:

    ne kandys baisiausi, o ju mazieji kandziukai (viksriukai) riesutuose, kuriuos dar mazus sunku iziuret. o del spjuvio i alu tai nesuprantu… negi vel grisi i ta bara, kur siurprizus patiekia? 😀

Rašyti komentarą

Galite naudoti šias XHTML žymes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>