Vartotojas: pabrangusi MAXIMOS „Ciabatta“ pavirto batonu

MAXIMOJE apsiperkantis Janas pasipiktino:

„Maximoje kepama ciabatta, kuri anksčiau kainavo 1,79 Lt , pabrango iki 1,99 Lt.Pasikeitė jos kokybė – pakito skonis ir kvapas, o perpjovus Ciabatta primena paprasčiausią batoną ir pagal skonį ir pagal išvaizdą“.

Nevartok.lt gali tai patvirtinti. Nusipirkome ir įsitikinome patys, jog pagal skonį ir išvaizdą MAXIMOS Ciabatta priminė batoną. Šis gaminys nebuvo įprastos struktūros, jo pjūvyje visiškai nesimatė įprastų didelių skylučių.

Kairėje pusėje matote, kaip turi atrodyti "Ciabatta". Dešinėjė - MAXIMA pirktas kepinys pavadintas "Ciabatta".

Ar Maxima pakeitė receptūrą? Kodėl pabrangus šiam produktui suprastėjo jo kokybė?Tokius klausimus uždavė pirkėjas, nepatenkintas produkto kokybe.

„Pastaruoju metu nekeitėme nei čiabatos receptūros, nei kepimo technologijos. Siekiant pateikti pirkėjui kuo šviežesnius produktus, duoną kepame skirtingose parduotuvėse. Jeigu Jūs nurodytumėte parduotuvę, kurioje buvo pirktas produktas, neatitikęs Jūsų lūkesčių, mes galėtumėme patikrinti ir įvertinti gamybos aplinkybes“, – nevartok.lt sakė MAXIMA atstovė spaudai spaudai Olga Malaškevičienė.

Žinoma technologė Laima Jankauskienė sako, kad iškepti ciabattą nėra paprasta.

„Žmonės kepti ciabattą mokosi specialiuose kursuose užsienyje. Tai yra tikras menas. Šis kepimo procesas užima beveik parą. Tešla yra specialiai vartoma, lankstoma, specialiai ruošiamas raugas. Jeigu nėra įprastų skylučių gaminyje, reiškia su ciabatta kažkas ne taip“, – nevartok.lt sakė technologė.

Atsižvelgiant  į nevartok.lt skaitytojo, vartotojo Jano patirtį, galime rekomenduoti, kad MAXIMOJE verčiau pirkti batoną ir už jį sumokėti pigiau, nei už panašų produktą skambiai pavadintą „Ciabatta“.

Kategorija: Maisto produktai | Žymės: , , ,

Komentarai (2)

  1. J.:

    kas ta ciabata?

  2. Grynas-gryniausias:

    Batonas ir afrikoj batonas 🙂

Rašyti komentarą

Galite naudoti šias XHTML žymes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>