„Utenos mėsos“ žarnų kvapas užgniaužė kvapą

zarnos„Kai pas mus atvyksta svečiai iš užsienio, visada stengiamės juos pavaišinti kažkuo išskirtiniu. Namo atostogų sugrįžusi dukra atvyko kartu su draugais iš Anglijos. Paklausiau, ar jie yra yra ragavę vėdarų. Atsakė, kad ne ir nesupranta, kas tai yra. Nuskubėjau į parduotuvę ir nupirkau „Utenos mėsos“ žarnų vėdarams.

Visada pirkdavau lenkiškas žarnas, tačiau šį kart pagalvojau, kad reikia paremti lietuvišką gamintoją. Negalvojau, kad bus „pakišta kiaulė“. Blogų įtarimų kilo tik prakirpus pakuotę. Ėmė dvokti, kaip nevalytam tvarte. Žarnas ploviau, mirkiau kelias valandas. Virtuvėje vis labiau ėmė dvokti. Pagalvojau, kad lenkiškos žarnos vėdarams niekada neturėdavo tokio baisaus kvapo, gal jas išvalo ir paruošia kruopščiau ir profesionaliau. O svečiai ėmė raukyti nosį, vis klausė kas per kvapas.

Paruošiau tarkius, tikėdamasi, kad kvapas dings iškepus vėdarus. Deja kvapas tik stiprėjo…Nedrįsau svečių vaišinti baisiu „š…du“ dvokiančiu patiekalu. Apsimečiau, kad patiekalą sudeginau. Teko išvėdinti virtuvę, ištraukti šaldytą picą ir ja vaišinti svečius. Jei nenorite panašios patirties, kaip mano, niekada nepirkite „Utenos mėsos“ žarnų vėdarams. Nebent baisi smarvė jūsų negąsdina“, – nevartok.lt pasakojo ir liūdna patirtimi pasidalino Kristina.

Kategorija: Maisto produktai | Žymės: , , ,

Komentarai (1)

  1. :):

    Virtuvė dvokė „baisiu š…“, svečiai žiaukčiojo, o ji vis tiek iki paskutinės minutės buvo pasiryžus „suvaišinti“ tą gėrį. Nenorėčiau pas tokią „gaspadinę“ į svečius eiti, ką žinai, kokiu š… būsi pavaišintas – bele tik š… kvapas „iškepus dingtų“

Rašyti komentarą

Galite naudoti šias XHTML žymes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>