„Šviežios“ antienos šlaunelės MAXIMOJE su kvapu. Papildyta – MAXIMA komentaras

Pirkti kai kuriuos maisto produktus savaitgalį ar jo išvakarėse yra pavojinga. Tai jau ne kartą nevartok.lt rašė skaitytojai savaitgalį įsigyję nešviežių maisto produktų, kuomet prekybos tinkluose stengiamasi parduoti kuo daugiau įvairiu prekių.

Šį syk nukentėjo nevartok.lt darbuotojas Vytautas.

Vyras Akropolio MAXIMOJE nusipirko įvairių produktų, tarp kurių buvo ir šviežios antienos šlaunelės. Sąskaitos suma buvo nemenka – 182,88 Lt.

Deja vakarienei pirktos antienos šlaunelės namuose „pakvipo“ nesuvokiamo bjaurumo kvapu. „Mane pribloškė  nešviežios mėsos ir neaiškios cheminės priemonės mišinys“, – teigė Vytautas.

Už daugiau kaip kilogramą antienos sumokėjau 24 Lt. Grįžes namo, jas išėmiau iš maišelio. Kvapas buvo šlykštus – gendančios mėsos ir kažkokių chemikalų (chloro kvapo) mišinys. Toks įspūdis, kad gendanti mėsa buvo kažkuo perplauta. Antienos  odelė buvo perbalusi. Nepatingėjau grįžti į Akropolį ir antienos šlauneles grąžinti informacijos punkte“, – sakė Vytautas.

Anot Vytauto, Akropolio MAXIMA darbuotoja paskambinusi ir pasikonsultavusi dėl šio incidento, atsiprašė ir grąžino pinigus. MAXIMA buvo įspėta, kad viename iš skyrių prekiaujama nešviežia paukštiena.

Tuo tarpu MAXIMA nepripažįsta savo kaltės, kad buvo prekiaujama nešviežia antiena:

„Patikrinome tos partijos antieną parduotuvėje, tačiau požymių, kad mėsa gali būti nekokybiška, neradome. Antienos kulšelės parduodamos sveriamos, todėl pirkėjai visada gali patys pasirinkti kuriuos gabaliukus nori pirkti. Svarbu nepamiršti, jog vasaros laikotarpiu kuomet karšta labai svarbu tinkamai laikyti šviežius gaminius.  Mėsa ir kiti švieži gaminiai greitai genda, todėl svarbu nusipirkus mėsą kuo greičiau ją parsivežti namo ir įdėti į šaldytuvą. Kelias valandas maišelyje laikoma šviežia mėsa gali sugesti ir įgauti nemalonų kvapą. Taip pat svarbu ir šaldytuve nelaikyti mėsos sandariai uždarytame maišelyje“, – nevartok.lt situaciją komentavo MAXIMA atstovė spaudai Olga Malaškevičienė.

Pakankamai ciniškas MAXIMA komentaras verčia abejoti ar prekybos tinklas rūpinasi parduodamų produktų kokybe.

Antienos šlaunelės, ne apelsinai ar paprikos, kuriuos galima pačiam pasirinkti ir įsidėti į krepšelį. Kokio šviežumo yra mėsa, kuri gali sugesti per pora valandų? Ir kodėl MAXIMA nė žodžiu neužsimena apie keistą cheminį kvapą sklindantį nuo „šviežios“ antienos?

Vilniaus svečius galime tik paraginti jokiu būdu nepirkti MAXIMOJE mėsos, jeigu jos akimirksniu negalėsite įdėti į šaldytuvą.

Prieš perkant mėsos produktus būtinai juos pauostykite ir jokiu būdu nepirkite keistos spalvos mėsos produktų.

Kategorija: Maisto produktai | Žymės: , ,

Komentarai (10)

  1. Raimis:

    Esu tame paciame Akropolyje maximoje nusipirkes pasvinkusios mesos.Smirdejo chemikalais.

  2. Ernesta:

    Šlykštu.

  3. Jei ką:

    Kiek žinau, paukštiena „gaivinama“ chlorke , bet kad sugestų per porą valandų gabenant namo tai bobutei tegu papasakoja. Mažai kas perka tokį produktą, tai ir parduoda kaip moka

  4. rin:

    Knyskite maxima prota bobutei is kaimo, bet ne normaliems zmonems.

  5. Oncia:

    UOSTOM IR GAUDOM.

  6. r.:

    is principo daug kur paukstiena apdorojama chloruotu tirpalu perpardavinetojo, nes tai yra greitai gendantis produktas, todel yra siulymas pirkti tik paukstyne sufasuota paukstiena, kur nera galimybes ja liesti perpardavinejant. tada sios problemos isvengsime

  7. .:

    Tai ir taip visiems aisku, kad pardotuves pardavineja SUDA!!!

  8. Norint situaciją pagerint, apie tokius pranešimus be kita ko reikėtų pranešti ir Maisto ir veterinarijos tarnybai – http://vmvt.lt/

    Sugedęs maistas gali virsti sveikatos sutrikimais, ar dar blogiau… Pasirūpinkime savimi ir kitais!

  9. viktorija:

    tai nueikit padirbkit i prekybos centra ir padarytkit tvarka!!! tada bus tikrai sviezia mesa, nebus saldytu produktu su pasibaigusiu galiojimu, grikiu su kirminais ir t.t. pradesime nors sveikai maitintis:-DDD

Rašyti komentarą

Galite naudoti šias XHTML žymes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>