Rusiškame padaže su krienais sunkiai randami krienai

cumak‘Nupirko žmona Ukrainoje pagamintą ČUMAK „Rusišką padažą su krienais“. Išspaudęs kelis lašus ir jo paragavęs ėmiau skaityti sudėtį: geriamas vanduo, saulėgrąžų aliejus, cukrinių runkelių tyrė, modifikuotas krakmolas, baltasis cukrus, smulkinti krienai (TIK 1,5 %), valgomoji druska, identiška natūraliai krienų kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga acto rūgštis, kiaušinių trynių milteliai, konservantas sorbo rūgštis, rūgštingumą reguliuojanti citrinų rūgštis, dažiklis karminas, antioksidantas E385, aitriosios paprikos. Taip ir kasnis burnoje užstrigo. Nei skanu, nei maistinga, nei natūralu. O į keistą masę krienų įdėta tik 1,5 procento. Spręskite patys, ar verta ragauti cukrinių runkelių tyrę pagardintą krienų kvapiąja medžiaga. Ir visada skaitykite sudėtį“, – savo patirtimi su nevartok.lt dalinosi Jonas.

Kategorija: Maisto produktai | Žymės: , , ,

Komentarai (2)

  1. hhh:

    Cia gi padazas, jei norit krienu, tai pirkite krienus

  2. Anonymous:

    Sitas sousas ne Rusiskas, jus nors ziurekit ka rasote. Cia Ukrainetiskas, o butent ikure kompanija Johan Boden ir Carl Sturen.

Rašyti komentarą

Galite naudoti šias XHTML žymes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>