„Fresh market“ parduotuvėje nusipirkau karšto rūkymo skumbrę. Gražiai sufasuota, gražiai išgirta: pagal žvejo receptą, išrūkyta juodalksnio dūmais. Gamintojas UAB „Daivida“ su ROKIŠKIO ŽUVINĖS etikete.
Pasakysiu atvirai, kad tokios „žuvies“ dar neteko ragauti: bjaurios košės masė skumbrės apvalkale. Pačios žuvies (sunku ją taip vadinti) neįmanoma nei atpjauti, nei kitaip atsiriekti. Vienintelis būdas – peiliu tepti košelę ant duonos.
Įdomu, pagal kokio žvejo receptą buvo sukurtas šis „nepakartojamas“ produktas? Skonis siaubingas. Man asmeniškai gaila tų kelių eurų, kuriuos išmečiau, kaip į balą. Jei tokia žuvim tektų vaišinti svečius, būtų labai gėda. Jos vieta šiukšlių kibire.“, – nevartok.lt pasakojo žuvimi nusivylęs Rimas.
Tai iki kada tinka vartoti tada?
čia šiaip technologijos bėda, o ne vartojimo laikas, matosi……
Nu tokia minkstoka matos, bet jos siaip ir taip karsto rukymo nlb atpjausi 🙂 taip panasiai ir valgyt reikia kaip parasyta.
ko jūs norit? gražiai ir skaniai atrodo. ko gero iš pradžių pafotkinot, o paskui skaniai visą suvalgėt?
neturi žmonės ką veikti.
Siaubas kokia kose
Su Ju silke tas pats!!!!! Galiojimo laikas geras bet silke pageltusi aplipusi kazkokiais negerais dalykais ir smirdinti!!! Nevalgem- iskeliavo i konteineri.
Man is fresh market jau kelis kartus nepasiseke nusipirktii:
– upetakis buvo gleivetas ir su kvapeliu
– rukyta lydeka buvo nepakankamai isrukyta ir vidus buvo zalias
– kokoso riesutai buvo is vidaus supelyje ir nevalgomi…
Valgiau vakar karšto rūkymo, šiandien šalto skumbrę. Viskas man patiko. Ypač patiko, kad tik žuvis ir druska. Jokių stipriklių, dažiklių ar panašiai. Pirksiu dar.