Kur RIMI dingo mėsa?

„Užsukau pirmadienį į RIMI prekybos centrą esantį Vilniuje Savanorių prospekte. Užeinu į fasuotos mėsos skyrių, o ten tuščios lentynos. Visa mėsa dingo. Paklausiau nuobodžiaujančios darbuotojos „kur mėsa“? „Bus vėliau“, – burbtelėjo pastaroji. O kada bus, nepasakė“, – nevartok.lt sakė tuščias lentynas aptikęs Arvydas.

“ Šiandien ryte sugedo  šaldymo vitrinos, kuriose laikoma šviežia mėsa. Gedimas pašalintas operatyviai, tačiau kol jos buvo taisomos, mėsa buvo perkelta į kitus šaldytuvus. Atsiprašome pirkėjų už nepatogumus.“, – nevartok.lt paaiškino RIMI viešųjų ryšių vadovė Raminta Stanaitytė-Česnulienė.

Dėkojame Arvydui už informaciją ir nuotraukas.

Kategorija: Maisto produktai | Žymės: , , ,

Komentarai (6)

  1. antanas:

    Labai teisingai, per didelis mėsos vartojimas kenkia sveikatai, tad Rimi rūpinasi pirkėjų gera būsena 🙂 Ačiū 🙂

  2. flemhas:

    mėsos iš tikro šaldyti visai nereikia. visa europa ir amerika seniai nebešaldo mėsos o „brandina“. tai būdas kai mėsa specialiai laikoma pakabinta, pageidautina 25-35 laipsnių karštyje nuo dviejų iki devynių savaičių. tada ji tampa minkštesnė, aromatingesnė. tik lietuviai čia atsilikę – kaimas, vis dar šaldo mėsą 😀

  3. Kormoranas:

    Baisiausia, kad Lietuva – „kaimas“ – del saldymo, nes nezino, kad ne tik skonio rezultatai daug geresni nesaldant, bet ir mesos galima nesaldant daugiau priaugint. Mesoje atsiradus kirmeliu ir kitokiu vabalu jos svoris padideja, galima daugiau zmoniu pamaitinti, tai cia ne tiek del skonio, kiek ekonomiskai apsimoka mesos nesaldyt.

  4. tony:

    visi komentarai Rimi’etiški, admistracija turi laiko sėdėti nete…

Rašyti komentarą

Galite naudoti šias XHTML žymes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>