Čili maistas – prastas skonis ir vaizdelis ne koks

„Čili pietų maistas toks blogas, kad nebegaliu tylėti. Patylėjau, kai dienos sriubą nešė 35 min. Patylėjau ir tada, kai atnešė keptą riebaluose permirkusią kiaulieną džiuvėsėliuose. Pamaniau, kad Forum Cinemas Vingis įsikūrusiame Čili dirba prasti virtuvės meistrai. Tačiau didžiausias pyktis kilo po paskutinių pietų Čili Kaime, esančiame Helios centre. Perskaitęs meniu užsisakiau kalakutienos kepsnį su špinatais. Paveiksliukas gražus, skamba patraukliai. Galite įsivaizduoti reakciją, kai padavėja atnešė kiaušinio dydžio (!!!) kepsnelį, gausiai impregnuotą nesuvokiamo kietumo perkeptais džiuvėsiais. Išreiškus nusivylimą padavėja tik gūžtelėjo pečiais: „kalakutiena – sausa mėsytė“. Nerekomenduoju niekam užsisakyti šio patiekalo, nes būsite apgauti ir liksite stipriai nusivylę. Vaizdas meniu nuotraukoje vienas, o lėkštėje – kitas“, – nevartok.lt teigė vilnietis Kristupas.

Dėkojame Kristupui už informaciją.

Kategorija: Maisto produktai | Žymės: , ,

Komentarai (4)

  1. R.G.:

    Jau seniai Čili nevalgau.Brangu ir neskanu.

    • Vilius:

      Šiandieną su svečiais apsilankėme naujajame Čili restorane „Soya“ Kauno akropolyje. Pirmiausia restorane nenormaliai šalta – kondicionierius patalpas atvėsino tiek kad sėdint su striuke buvo šalta. Padavėjai priėmus užsąkymą vis dar tikėjomės bent Gan Bey lygio, nors kainos meniu buvo šiek tiek aukštesnės, na bet jei kokybė prilygsta kainai… Padavėjai priėmus užsakymą nusiraminom, nors šaltis tikrai buvo nenormalus. Po kiek laiko pateikė gėrimus – lygtai viskas neblogai, sulčių kokteiliai skanūs, bet arbata nepatiko – arbatinyje nėra filtro ir žolelės įkyriai plaukiojo puodelyje , kuris yra nepritaikytas karštai arbatai ir jo paiimti į rankas nebuvo įmanoma reikėjo laukti kol pravės, o patalpoje šalta kaip žiemą. Užsisakėme tuno sašimius, keletą sushi pabandymui, ir prasidėjo laukimas. Po gerų 45 min ir besinervuojant ir šalant pagaliau buvo maistas patiektas. Ir pirma karta teko valgyti tuno maguri šasimi kuris buvo suledėjas, šerkšnas bolavo mėsoje. Sushi gal tvarkingi bet tai lietuviški – kaimiški sushiai – jie riebūs per daug ryžių. Ridikėliai irgi iš šaldymo kameros, kas čia ? šiaurės eskimų restoranas su lietuvišku prieskoniu, kurio devizas: maistas už prieinama kainą, vistiek mūsų publikai kokybės nereikia!! Pavalgėm, sušalom, pasišlykštėjom ir išėjom – pirma karta buvo gaila sumokėtų 130 lt.

  2. *:

    fotkėj tai ne toks jau mažas tas kiaušinis 🙂

  3. DVD:

    Čili negalima vadinti restoranu. Aptarnavimas baisus, maistas bjaurus ir atvirkščiai.

Rašyti komentarą

Galite naudoti šias XHTML žymes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>