CHARLIE PIZZA barmenai gaili alaus

„Tikrai labai gaila „Charlie pizza“ (Ozo prekybos centras) vadovų, kurie nemato, kaip dirba jų pavaldiniai. Leisdami savo nuolaidų kuponus pagalvokite ne tik apie studentus, kuriems jie skirti, bet ir nuolaidomis nesinaudojančius pirkėjus, kuriems svarbu paslaugų kokybė.

Tiesiog juokingai atrodo tai, kad taip pagailėta keliasdešimt mililitrų alaus. Ar taip siekiama sutaupyti?“, – nevartok.lt rašo Audra.

„Tai labai bloga Lietuvos barmenų tradicija, neįpilti alaus „iki kraštų“. Toks taupymas dėl kelių lašų labai erzina žmones. Keista, kad kai kurie barmenai to nesupranta.

Pilnas bokalas, tai ir baro svetingumo, ir gero aptarnavimo ženklas“, – nevartok.lt sakė viename iš Londono barų dirbęs Audrius.

Dėkojame Audrai už informaciją ir nuotrauką.

Kategorija: Maisto produktai | Žymės: , ,

Komentarai (5)

  1. tikra tiesa:

    galvoja sutaupys backa alaus…

  2. Tomas:

    Pasakysiu, kad tai normalus dalykas, jei taure 0,5 ipylus 0,5, ji nebus sklidina iki virsaus. Vyksta apskaita, atsiskaitinejama uz kiekius realius. Negi noretumet kad dapiltu vandens kad butu sklidina taure??? O jei dapilti kiekvienam prie 0,5 dar po 0,1 ltr per dideli kieki zmoniu, begales litru pradingtu, negi barmenas turetu dengti nuostolius??? O ir baro savininkams tai joks pliusas dirbti su nuostoliais. Baro problema kad pasirinko netinkamas taures, kurios ziauriai ziurisi ipilus reikiama kieki alaus…

    • Saulius:

      Tomai, ar pats CHARLIE PIZZA dirbi?
      Pirkėjas moka už tai, kas taurėje, o jam neturi rupėti pardavėjo apskaitos ar dar kas kita, jei yra nuostoliai pilstant alų tai tegul įmonė įskaičiuota tai į savikainą, o klientai turi gauti tai kas priklauso.
      Manau dėl tokių barmenų kenčia įmonės įvaizdis, kuris ir taip yra prastas…

  3. He:

    Po teisybei, pirmą bokalą, pajungus bačką, iš vis „nupilti“ reikia. Kiek barų taip daro??? 😀

  4. Pasisakysiu:

    Gerai, dabar visi NE barmenai įsijunkit nuotrauką dideliu formatu ir įsižiūrėkit. Ką pastebit visų pirma? Ogi tokį daiktą kaip „0.5 l“? Ši riba yra „nupiešta“ ne veltui. Ji žymi kiek gėrimo reikia įpilti, nes tik už tokį kiekį jūs mokate. JI žymi „sklidiną“ taurę. Dabar, kai tai išsprendėm, einam prie kitko. Vėl pasižiūrėkite į taurę ir žiūrėkite iki kur keliauja puta. Ji keliauja VIRŠ ribos. NE barmenams aiškinu: alų pilti reikia specialiai, tačiau putos išvengti vis tiek pavyksta ne visada. Tokiu atveju alų nustojame pilti (bent jau ten, kur dirbu aš), putą nugraibstome ir pilame toliau. Taip daroma todėl, kad stengiamasi alų klientui duoti kuo greičiau – nėra kada laukti, kol puta (kuri, beje, yra tas pats alus) nusės ir grįš „į alaus būseną“ (t.y. ALAUS vizualiai padaugės). IŠVADA: jeigu klientų buvo daug, barmenas galėjo pagalvoti, kad protingas klientas palauks, kol puta nusės ir pripylė tikrąja to žodžio prasme PILNĄ stiklinę (t.y. puta siekė pačius kraštus). Tačiau klientė putą nugraibstė ir liko nepatenkinta. Nesakau, kad taip ir buvo (nei aš ten dirbu, nei ten išvis buvau), tiesiog sakau, kad tokia galimybė yra, žinant lietuvių įprotį ieškoti kuo skųstis.

Rašyti komentarą

Galite naudoti šias XHTML žymes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>