Nusipirktas besibaigančiojo galiojimo padažas bjauraus skonio. Kodėl?

„Asorti parduotuvėje Šiaurės mistelyje, Vilniuje nusipirkau tartaro padažą. Jam buvo taikoma nuolaida, skelbiama akcija. Tik namie pastebėjau, kad iki galiojimo termino yra likę labai nedaug. O pastebėjau tuomet, kai paragavus padažo, teko jį išspjauti. Seno aliejaus kvapas ir skonis tiesiog užmušė visus skonio receptorius. Šį padažą esu pirkęs ir valgęs Airijoje. Viskas buvo puiku. Galiu pasakyti, kad mano nupirktas padažas yra sugedęs, o parduotuvė jam pritaikė akciją. Gėda parduotuvei, kad taip apgaudinėja žmones“, – nevartok.lt pasakojo nekokybišką padažą nusipirkęs Dominykas.

Nevartok.lt paklausė restorane dirbančio ir jame majonezą gaminčio Osvaldo nuomonės, kodėl žinomo gamintojo padažas tapo nevalgomu. “ Garsūs gamintojai naudoja natūralias medžiagas, jų galiojimas nėra ilgas. Pvz. Anglijoje, Airijoje yra populiarūs išskirtiniai šeimų pagaminti padažai, kurie yra brangūs ir labai trumpo galiojimo. Perlaikei, pajauti blogą aliejaus skonį ir turi išmesti. Tai yra realybė, kurią žino visi išmanantys aliejaus savybes. Gal būt pastebėjote, kad perlaikytos saulėgražos tampa nebevalgomos, aitraus skonio. Visa tai dėl perlaikymo, išsiskiria tam tikros medžiagos, vyksta buitiškai sakant, mutaciniai procesai ir produkte esantis aliejus keičia savo savybes. Žmogus iš kart pajaučia, kad produktas nevartotinas. Keista, kad blogo skonio padažas nebuvo išimtas iš prekybos“, – nevartok.lt pasakojo Osvaldas.

Kategorija: Maisto produktai | Žymės: , , , ,

Komentarai (1)

  1. hm...:

    gal pardavėjai neragavo ar jis geras. Juk pagrindinis kriterijus yra galiojimas, bet ne kokybė.

Rašyti komentarą

Galite naudoti šias XHTML žymes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>